Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min perry


Hemlighet

Nu ska jag berätta något du inte vet
Jag hatar att berätta, att bekänna mig
Men du är värd denna känsliga hemlighet:
En gång i tiden var jag rädd för dig

Ditt spöke finns i lägenheten, även när du rest bort
Du kände honom innan mig, ni var så jävla nära
Du vet mer om honom än vad jag någonsin gjort
Jag vet att ni kyssts, jag vet att ni var typ kära

Men jag kom hit och du slutade prata, slutade le
och på vägen hit förstod jag ungefär hur du känner
Den helvetes vardag vi delade länge alla tre
Gjorde så du och jag till slut blev vänner

Jag kommer aldrig komma närmast dig
Aldrig dela samtal och hemligheter långa nätter
Men du ska veta att du kan lita på mig
En vacker dag kan vi släppa alla tankar om äganderätter

Jag har lärt mig respektera dig som en syster
Och systrar sviker aldrig varandra
Så med mig kan du vara lycklig, ledsen, dyster
Om du vill prata kommer jag släppa de andra




Fri vers av llicia
Läst 320 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-15 22:59



Bookmark and Share


  Pernilla Skantz
Och även efter hundrade gången gråter jag när jag läser den här. Du är så jävla underbar. <3
2012-07-03
  > Nästa text
< Föregående

llicia
llicia