Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur det nästan inte blev vi, för så många många evigheter sen nu.


Franska kyssar

Din blick mötte min för en kort sekund
Som om alla i rummet försvunnit
Jag kände dina ögon vila på mig en stund
Och redan då visste jag att du vunnit

Det var under din och min värdighet
Vi kanske borde gått någon annanstanns
Men att dela kyssar med dig i öppen hemlighet
Var i onyktert tillstånd det finaste som fanns

Jag är medveten om att du bara finns i natt
Och att imorgon när jag vaknar kommer du vara borta
Men att få se dig, känna dig, höra ditt skratt
Gör mina långsamma dagar mycket korta
Den vackra natten slutade så tragiskt
Med hastiga, korta kyssar efter kvällens drama
Men du finns inom mig, fortfarande magisk
Och de ord jag ville säga där och då kändes för lama

Så nu är du borta igen som jag väntat mig
Du, med din charmerande blyghet
Och jag känner på mig att jag skulle saknat dig
Om du inte dykt upp och delat med dig av din närhet




Fri vers av llicia
Läst 315 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-10 21:02



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
härlig bespegling om ett utav dessa härliga minnen, som utgör livet.
2011-11-22
  > Nästa text
< Föregående

llicia
llicia