Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är inte ensam

Och så kommer dagen då jag inser
Att du är mer än text i en dator
Att du på andra sidan verkligheten längtar
Som jag

Och jag kan knappt andas längre
För dina mjuka ord i typsnitt Times
Sprider sig i min kropp som cancer
Och gömmer sig i mina dunkla vrår för att stanna.

Och du som sett världen och vet
Hur livet ska levas
Har rubbat min tydliga världsbild

Du som redan lärt dig älska och sakna
Vi befinner oss mil ifrån varandra
Men du är närmare mig än
Igår

Jag vill skära ut dig från datorn
För att sedan placera din kropp bredvid min
I timmar
Jag vill utforska den man som visat sig vara mer än text
(Mer som längtan)

Låt dina händer utforska mitt ansikte
Och följ mina läppars konturer tills
Jag slutar tänka klart
Du är inte ensam




Fri vers av llicia
Läst 290 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-15 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

llicia
llicia