Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Something... what ever...

Du är en blomma, en sol, en väldoftande kaprifol.

Jag kan va ditt bi, din måne, din blint följande fåne.

Vi skulle kunna umgås, fika för intressen vi har lika.

Jag känner, vet att för din kärlek är jag dumhet.

En gång jag dig trodde, visste men vår vänskap vi miste.

Jag saknar, drömmer om att en dag du glömmer.

Jag begick ett val, ett fel, ett misstag, med dig skulle lyckan varit överlag.




Fri vers av Psyke
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-10 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Psyke
Psyke