Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Continuously streaming thoughts ...




En inledande studie i Sex ...

Sex år
Sex månader
och
Sex dagar

6-6-6
och åter Sex

Djävulens påfund?
- Är ingen troende
Vet bara att det
är en djävligt lång tid
att vara utan Sex ...

Och även om det varit
självvalt
så är jag alltjämt
innerligt beroende!

Sex är en vacker siffra
Sex är det inte många sekunder
sedan jag senast tänkte på

Sex år
Sex månader
Sex dagar

and still counting ...

- En riktigt sinnligt och innerligt
lång tjänsledighet lär behövas
när jag äntligen väl  en dag
till mer normala vanor återgår ...

Allt jag i grunden för stunden
saknar
är dig
som är ämnad för mig

Du fattas mig!




Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 460 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2011-11-11 04:06



Bookmark and Share


  DominiQueen
Den 11.11.11 vad en fullkomligt magisk dag jag aldrig kommer att glömma i mina inkarnationer - frekvenzerna var oerhört starka - många bad - nu när jag läser och tar in Din ande via orden - var jag "tvungen" att gå in och se vad Du skrev just detta datum - så vackert - tänk att Din bön:

"Allt jag i grunden för stunden
saknar
är dig
som är ämnad för mig

Du fattas mig!"

bars i etern gemensamt med alla oss som bad - Det Du - lyfter Din vackra bön och heta Kärlekslängtan..

Kul att få veta detta retroaktivt

Må det ske. Amen
/DominiQue

2015-07-15

  Rozsi.kovacs

Jag måste beundra dig som man att du kan hålla dig ifrån detta sans,
Inte äns jag som kvinna hade klarat det... Bara så du vet
2013-09-19

  Karin Rosberg
Så fin och fyndig och härligt sexig!!!
2011-11-11

  karenina VIP
väl valda formuleringar och funderingar och nej, det där var lång lång för lång tid utan
2011-11-11

  Seglaren
Sex kan man ha, sex kan man vara utan. Men en eller flera vänners sällskap kan man inte vara utan.
2011-11-11

  Astrid Törnekrantz
DET GÄLLER ATT FÖRANDLIGA NÄRVARON AV ETT NU I ETT DU. INTE HELA TIDEN TÄNKA PÅ SEX. BARA EN MASSA ÄCKLIGT OCH KLIBBIG KROPPSVÄTSKA SOM DE LEDER TILL
2011-11-11

  Junitvillingen
Många sexor här - du får verkligen till en rolig ordlek av siffran, men i botten finns saknad, längtan, tomhet. Berörs!!
2011-11-11

  alvan
Aj aj... Snygg ordlek! Men djävulens påfund?!... No no! ;)
2011-11-11

  Heikki Hellman
En rolig ordlek! Gillar!
2011-11-11

  S.A.I. Steve Lando VIP
idag är ju ettornas dag, men okej då, 111111, sex utav dem:)
2011-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP