Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ANDLIG I ALLT DET ANDRA


Jag står på bygget med min
TEOdolit och tänker...

Hade för många år sedan
fått SAKRAL Dermoid...

Opererades på
SABBATsbergs Sjukhus...




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-11 12:17



Bookmark and Share


  Jaseph
Fyndið, skrýtid system
Drottinn er út um allt...
Hvort sem ég reikna,
fae illt, fer á sjúkrahús...
2011-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar