Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Garde, vakta robe, klänningen


Garderoben

Eva och Adam ifrån Eden
bjöds till dinner de sa: -På tiden!
Då de något ser
ingen av dem ens ler...
I skål låg den klippt deras lövdräkt, sviden...






Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-11 14:53



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Ja nu förstår jag dessa två, man kan inte gärna le då.
2011-11-12

  lodjuret/seglare VIP
Så det är därifrån man kan spåra vegetarianen, 'redan på Moses tid' har jag annars hört att det mesta av vanor går att härröra, eller så är det bara ett sådant där populär(veten)skapligt uttryck.
2011-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt