Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärtan flyger runt



som en fågel du kan flyga
du kan komma och gå

så har alla människor det
men skiten på sin egen axel

den känns mest
den luktar, den gör ont
den är faktiskt farlig
så därför














kom och gå, men sitt inte så länge då













flyg




Fri vers av Christine Sabel
Läst 252 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-11-11 16:25



Bookmark and Share


  David Calvert
gillar den, bra uppbyggt!
2011-11-14

  Ezmeralda VIP
Denna text är så bra.
Lagom är bäst även när det gäller vänskapen.
2011-11-12

  Yrre VIP
:D så sant som det är sagt låt inte fåglarna bygga bo på huvet ditt och låt inte din fot träda så ofta in till din väns hus så att han må bli less på dig ;) Bra skrivet!
2011-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel