Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett par ord som ger mig tröst denna höst.


Ett fritt ordsvall

Naturens läten - i hörselgångar - det brusar i ljudslingor.
Likt havets svall i horisontell pastell - färger som betonar -
sin styrka. Vindens klara nyanser av blått - skiftar i grått.
Ett täcke som täcker och skyndsamt svartmålar.

När jord blandas i rost -
blir blonda slingor -
mörkare i blåst.

Hårets svall - själens fall
och tankarnas fria
trall förs med vindarna bort.

Jag vet att imorgon är en annan dag.
Men jag lever nu -
ingen kan ta denna stund ifrån mig.




Fri vers (Fri form) av Sylwia
Läst 417 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-12 12:16



Bookmark and Share


  Quasimodo
Intensiv och skön i det att leva och vara i nuet, där i det som livet är!!
2011-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Sylwia