Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fullmåne

Den har vaknat
Gula ögon blinkar
urskiljer de svaga ur mörkret

Rör sig tyst
Hårda muskler spänns
En skepnad bland träden

Anfaller
Skarpa klor rispar
tränger in i huden

Biter i skinnet
Bleka tänder tuggar
sliter kött från brutna leder

Lämnar stycket
Röda tassar går
Kvar ligger jag

tömd
sprucken




Fri vers av erme
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-12 13:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

erme
erme