Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nocturne

Jämte dig går mörkret
lägger sin vila
över marken

Jag längtar tystnaden
När ljusen slocknat och brådskan upphört
tidens ström har stillats
jag stannar uppe med skuggorna
låter tankemoln få sväva

jag trivs bäst om natten
när husen lagt sig och gatorna somnat

snart
lyfter dunkla timmar
och solen sipprar igenom
jag väntar på dig här




Fri vers av erme
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-02-10 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

erme
erme