Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du är nära

Är du borta fattas du här
men jag älskar att sakna
Allt annat en onödig väntan
tills jag får vila mot din axel

- längtan till dig är enkel att bära
när du är här
en lust att finnas till
Tveklöst få älska
det finaste jag har




Fri vers av erme
Läst 132 gånger
Publicerad 2021-03-11 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

erme
erme