Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Action

Något fattas
en pilgrimsfärd längs butiksgator
köp dig fri
plagget stillar hungern
fyll tomrum och radhus

flyg till öar
utan plast i haven

när skogar och asfalt brinner
grilla nära vatten
om vintern töar i januari
måla varken vit

tappa inte hoppet
det finns sugrör i trä




Fri vers av erme
Läst 82 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-27 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

erme
erme