Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hun sjusker med

det som bliver bedre
det hemmelige talet
jeg er meget ked
du eller jeg må gå
eller må vi det
vil du have kaffe
eller

jag gick i skogen
med tomma fickor
jag föddes
jag blev stor
jag gick i skogen

jeg kan lide
hvis jeg forsøger
at

hvis tid fortsat eksisterer
måske alt bli bedre
måske vinder jeg i lotto
måske taber jeg dig




Fri vers av Elin Katten Lo VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-11-12 16:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
måske ...
2011-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Elin Katten Lo
Elin Katten Lo VIP