Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spöket i baksätet

livet självt
försvarar sig

än en gång
mot...

föreställningen kan börja,
en kritiserad pjäs !

att se är tillåtet men
inte att agera

i logen
avvisas alla

men han längtar efter att någon ska komma in
som inte har med spelat att göra...




Fri vers av Anders Håkansson
Läst 269 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-12-15 20:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
innehållsrik, starkt olustig, svårgripbar frustration läser jag
bra känsla
kanske lite ryckig, några fler ord kan dela rad
vad är ... ?


2012-12-25

  Marianne Räf
Bra poesi med vila i raderna.
Hälsn,
2012-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Anders Håkansson
Anders Håkansson