Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2011-11-08 CW


Ulvaminne


Ser upp på vargnattshimlen
Önskar behålla i minnet
Hur alla ulvar kan förlåtas
De måste inte gömmas piskas
Skämmas för begråtas

Ser upp på vargnattshimlen
Grå päls i månens skimmer
Nattens klarhet lånas mig
Vargen klappar katten
Går och lägger sig




Fri vers av Caroline Lind
Läst 253 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-11-13 12:18



Bookmark and Share


  Shininkagemusha
Nu är jag opartisk då jag är vargkramare men:
Jag gillar det. En detalj jag stör mig på dock är versal på Begråtas.
2011-12-05

  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket fagersamt infångat
2011-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Caroline Lind
Caroline Lind