Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte alls uppåt väggarna...

Frökens fråga är väl betonad
när hon säger ordet: -Vinterbonad
vad är då detta
nå´n, som kan berätta?
-Isolerad! Från kylan förskonad!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-13 13:02



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Vinterbonad för tanken till rävboa...bra skrivet
2011-11-13

  lodjuret/seglare VIP
Ture Sventon köpte sin matta förment mot golvdraget, ehuru det var en flygande dito hans väl frånvarande faster fick stå för, via fiolerna.
2011-11-13

  MOLKOII
Nedåt golvet
2011-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt