Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sån kvinna...

Jag skulle vilja vara en sån kvinna
som till exempel en sån klänning kunde finna
som passade på direkten
och satt, som gjuten över kroppen och stjärten
och till och med gjorde mig till en smärt en
så jag slapp råd av Klädfinhetsexperten att:
-Visst den sitter ju där den sitter!
Men om jag runt om hade varit mer platt
så hade tyget inte så lätt snett dratt
nu blir klänningen, mer som en konstigt vriden tratt...
Har jag aldrig på Friskis & Svettis "vatt"...
Har jag aldrig lektioner i kroppsuppbyggning "tatt"..

Nej, säger jag...
Hon fäller sina armar i kors över bröstet!

Sen så ler Hon glatt!
Jag hänger i draperiet tafatt
känner mig så matt...

Då kommer Hon med en annan sak
typ modell: Överkast! Jag tar på mig
smalklänningen igen... Hon säger: Prova denna!
I den kan du flyta ut! Känna din själ. Bli väl inombords!
Känna Dig fri, röra Din kropp! Bli ett med Din topp!
Öka i vikt utan att det märks!

Jag vill flyta om. Inte byta om! Jag vill känna annans själ.
Min känner jag redan väl! Jag vill att en utombordare skall
segla till mig, jag vill inte sitta hemma och snegla
inombords på mig!

Bränna mig i frihetens vind. Få röra vid annans kropp, inte
skall väl jag sitta hemma och peta på min! Inte alls bli
ett med min topp, men två med min topp...

Öka i vikt! Vem vill det? Inte jag! Så jag tar den kurviga
klänningen! Det blir att träna magmuskler, som stjärtmuskler
så även när de vilar, då håller de sig där, där de ska vara...

Och vill ni veta vilken stil jag skulle vilja ha...
Se då "Stage Tango" på YouTube.
Kvinnan, som dansar där är idolen!
Hon: Mariana Flores
Han: Eduardo Capussi /Cumparsita/

Eduardo & Mariana Flores /3-2/ Tango Camp
Greece 16-20 juni 2010.




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-11-13 19:24



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Applåder och grattis till en bra text
2011-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt