Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ilskan kommer först, det är den lätta biten


Det tar liksom lite tid för livet att kicka igång efter en personlig tragedi

Försöker skynda på berarbetningen
Blir så lack när jag börjar gråta igen
Pallar inte att jag ska sitta fast i det här
Vill inte gå ner mig
Kämpar i kvicksand
VILL INTE GÅ NER MIG

Och du sitter i din trånga lägenhet
Och det är säkert skitsynd om dig
Men jag skiter i om du inte kan sova om natten
Du har rätt att ligga och vrida och vända på dig
För du förstörde mig
I alla fall för en tid framöver
För nu måste jag fan bearbeta och berarbeta
Och slitas mellan rätt och fel och svart och vitt och hela jävla livet
Håll dig borta från min livsuppfattning
Jag är inte intresserad av hur du vill att jag ska leva

Gå och lägg dig eller nått
Jag vill inte höra hur min mamma förstörde ditt liv
Bara för att hon skiljde sig från min pappa
Sluta antyda att det var någons fel
Att jag mår skit är ditt fel, bry dig om det istället

Sluta säg åt mig att min kärlek är skit och liten
Jag vill inte höra hur du hatar mina styvsyskon
Våga inte öppna munnen om att det här skulle vara mitt fel
Smäll inte i mig de där dumheterna igen
För tro fan inte att jag inte har levt med den skammen förr

Farmor, håll bara käft




Fri vers av LovisaCecilia
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-13 22:10



Bookmark and Share


  rymdkaos
Otroligt bra. Jag tycker att du ska brodera orden i korsstygn och rama in!
2011-11-21
  > Nästa text
< Föregående

LovisaCecilia
LovisaCecilia