Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NEJ!!!


när cigaretterna
inte smakar längre

jordnötterna

ölen rinner som
kolsyrat vatten
ner genom strupen

NEJ!!!
jag tänker inte
kröka idag

fast jag vet
att jag borde

tar 2 citodon
mot hungern

3 stesolid mot hatet
som bubblar

bubblar
som en iskall öl

JAG SA NEJ!!!

har ingen lust
att vakna bakfull imorrn

vill bara vrida ner
rundgången

vinkla om mikrofonen

se en halvdålig film
och spela tetris
på mobilen

men vem fan har
tagit fram en iskall
ljus lager?

JAG SA JU...

eller vad fan

vad sa jag
egentligen

och varför inte?













Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-19 18:42



Bookmark and Share


  Staffan Welroos VIP
Ja "borde". för att bli av med ångesten... och glömma allt jobbigt.
2011-11-19

  Larz Gustafsson VIP
"Borde"?
2011-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP