Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingen saga är så svår att förstå som den som berättas


Nu





Vi klättrade genom evighetsmaskor
Skrattande såg vi våra kroppar förändras
Grät oss genom de rödfärgade sidenmatta sorgerna
Såg hästar galoppera genom det flortunna

Tiden vred sig mot norra stjärnhimlens valv
Cassiopejas W lyste oss klart och sanningsfullt
Där hon i sin fåfänga färdas halva sin tid upp eller ner
Ingenting kunde vi mer än att hålla oss fast


Frön var vi som grodde snabbt och fort....




Fri vers av van Couver
Läst 322 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-14 01:25



Bookmark and Share


  Nanna X
fart och flykt, jag gillar ditt sätt att skriva!
2011-11-14
  > Nästa text
< Föregående

van Couver
van Couver