Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla kan inte vara insatta...

En kyrkoherde från Brahehus
önskar kandelaber till Guds hus
vem kan spela på den
sa kommunalråd och sen
vad kyrkan behöver är mera ljus...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-14 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt