Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag gör det för Dig om och om igen...

Kärleken ligger inte alls
still där man har lagt den
så det gäller att
slå vakt om den!

Ja, mer bränsle på elden hälla
för den är ingen självgående källa
den ständigt ett vill: Krav på en ställa!

Att man skall vara på alerten
inte sitta, som en latmask på stjärten
och bara vänta på att det bästa skall komma
till en liksom bara av sig självt som: Desserten!

För här gäller det att vara med från början akut
från allra första stund annars åker man ut
innan man ens hunnit tänka på en debut!

Nu tror folk att man skall grovslita 48 timmar per dygn
men det är ju att ge sig själv orättvisa stygn!

Man skalll bara vara sig själv
och se och ge vad man har
inte ta allt för givet utan se vad, som ger
det goda drivet uti klivet och att man får
ha någon med sig i livet
med det bästa motivet:

Att bara låta hjärtats egna tankar sina vägar finna
aldrig fråga efter att egen fördel vinna
men för den andra alltid gott brinna!
















Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-11-15 00:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbart skrivet Ewa - Britt!

"Att bara låta hjärtats egna tankar sina vägar finna
aldrig fråga efter att egen fördel vinna
men för den andra alltid gott brinna!"

Bokmärker!
2011-11-15

  Eva Langrath VIP
Så fint du fått till det med rimmen om kärlekens väg.
2011-11-15

  Linda CH VIP
Jättefin text med mycket kärlek, godhet och empati till nästan.
2011-11-15

    Bodil Sandberg
Vilka fina rader Ewa! och jag älskar den varma titeln!
2011-11-15

  lodjuret/seglare VIP
Jag tycker du får till det här
men det är kärt besvär
skriva på fina rim
så hålla hjärtat i trim
finns väl där annat begär?
2011-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt