Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ut ur, in i



Blindas blindhet
och hårda hjärtans hårdhet

en mäktig våg
för ut ditt folk

oemotståndlig
är din makt
ditt rop
din kärlek

din räddning




Fri vers av rebecca d
Läst 231 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-11-15 10:06



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
T o m jag lade ned mitt motstånd. Året var 1984.
Skönt att det finns kristna här som har ett förlåtande sinnelag och inte har bojkottat mig.
2011-11-15

  Bibbi VIP
Applåd!
2011-11-15
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d