Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två önskningar...

En man bjöd en dam på dinner
han känner sig som en big winner
han mös till sängs bjöd
hon sa om kinden röd
då ska jag först bli din fru Skinner!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-15 10:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt