Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag



Trots dagen av solsken är stigen,
syns frostnupet landskap bestå.
Små älvor som dansa bredvid en,
dom dansar ej längre på tå.

Dom gömt sig i dungbergets täcke,
med känga och granklädder päls.
Och hoppas att våren ska kläcke,
en strimma av älvdans på räls.





E-M/ Nov 2011




Fri vers av Madjori
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-15 12:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori