Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glädje dans



glädje

din säd
i mitt hjärta

skapelsens dans
lovsång

till dig




Fri vers av rebecca d
Läst 406 gånger
Publicerad 2006-01-15 14:30



Bookmark and Share


  Rachel Roth
...oj!....sinnlig hänförelse
med stark känsla!
2006-01-16

  Karin D
Oj så vacker, men även i mitt tycke väldigt glädjerik
Karin
2006-01-15

  Ingrid Nilsson
Starkt med dessa bilder. Jag är ju själv en älskare av att skala bort onödiga ord. Ändå...just denna skulle jag så gärna vilja se utbyggd,varför vet jag inte. Kanske för att det vackra tar slut för fort,vill njuta lite mer!
2006-01-15

    Bodil Sandberg
Så förlösande!!!skapelsens dans....en lovsång...fröjdefullt....härligt
2006-01-15
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d