Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är ond och vem är god?


Du är en som kallas smart,
en av dom som ses som hip.
Tycker allt är underbart,
när du gör ett jätteklipp.
Du är allas våran hjälte,
har i judo ett svart bälte.


VAD ÄR STYRKA VAD ÄR MOD
VEM ÄR OND VEM ÄR GOD?
VAD ÄR SVAG VAD ÄR STARK
VEM ÄR VÄRD EN RÖVASPARK?
VAD ÄR DEN SOM ALLTID TEG
VEM ÄR RÄDD OCH JÄKLA FEG?
VAD ÄR FEL OCH VAD ÄR RÄTT
VEM HAR FÅTT DET BÄSTA SÄTT?


Du är sliten, trött och matt,
en av dom som är på kant.
Du på undantag är satt,
ej så tjusigt elegant.
Men du kämpar mycket hårt,
trots att livet känns så svårt






Fri vers av clo
Läst 223 gånger
Publicerad 2011-11-16 17:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

clo