Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våra offentliga rum.


Tider kommer och går
medans håret grånar.
Allt vi inte förstår
vi står där som fånar.

Man behöver ju inte va´dum,
reaktionen kan ju va´sund.
I våra offentliga rum
man ser folk varje stund.

Som går runt och pratar
hållandes monologer långa.
Inget är hemligt, inget dom ratar
faktum att säga dom är faktiskt många.

Dom smutsar våra offentliga rum
när dom går på med sin goja.
Man blir ju helt stum
får lust att på dom kasta en doja.




Fri vers av clo
Läst 170 gånger
Publicerad 2011-11-16 17:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

clo