Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KAFFE


Detta var inget jag förtärde
innan trettioåtta
nu insups det allt som oftast.
Bara doften gör mig glad
och även gör min dag.

Här i landet vi tar en fika
med det menas kaffe, kaka,
och gemenskap.
Men att hygge sig i vårt
södra grannland
är så mycket mera.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-17 11:19



Bookmark and Share


  LassO
kaffe kaffe tåren den är bra...
2011-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar