Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi kämpar alla. Jag lever ännu. Min vän gör det inte. Vila i frid. September 2011


Drunknad

Vi föll djupt ner i havet
och medan du höll andan och kvävdes
andades jag vatten.




Fri vers av Lethe
Läst 299 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-11-18 00:30



Bookmark and Share


    svarta ängeln
Bokmärker..helt fantastisk..
2011-11-26

  HelenaW
Stark text.. Berör.
2011-11-22

    ej medlem längre
Mycket sensitiv och bra.
2011-11-18

    ej medlem längre
Mycket sensitiv och bra.
2011-11-18

  Mr Lindemann VIP
Andas in den andres hav medan brisen av luft förgås
2011-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Lethe
Lethe