Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglatäcke

 

Du lilla kärleksnystan
som rullar ihop din
kärlek
under min
arm

~~*~~

din tröstvärme
som drömfångaren
på magen

~~*~~

du lilla
sphinxschaman

~~*~~

all kärlek
du innesluter
min själ

~~*~~


trolltrummans
regnbågsaura

~~*~~

mitt bomullsmoln
med
silverkant

~~*~~

du tänder
stjärnögon i min
svärta

~~*~~

och
dansande
norrskensridåer

~~*~~

medan
spinnande
lyckorusnät
famnar min
värld

~~*~~

blödande oändlig
saknandesmärta

~~*~~

när
dina vita
snövingar

~~*~~

svävar
till nya
ljushimlar

~~*~~

du
lilla misse
stöpt i
änglaljuskärlek

***




Fri vers av Stjärnöga
Läst 391 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-11-18 03:54



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Underbar... jag bokmärker den.. den är så vacker..och jag älskar katter :)
2011-11-20

    Helena Martinsson
Innerligt vackert!
Äkta kärlek.
2011-11-20

  Stefan Viljehammar
Mjaauuu! Prrrrrrrr!
2011-11-20

  Linda CH VIP
Mysvarm och äkta kärlek till ett älskat djur. Mjau!
2011-11-20

  Mona Drugge
Oändligt vackert änglatäcke i saknadens ömma värmeljus..
2011-11-18

    Birgersdotter VIP
Mysiga varma ord...
2011-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga