Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rätt...

En kronprinsessa på Haga
ses, middagar för två tillaga
men vad blir det då
det kan hon ej svara på
förrän hon läst "Se&Hör:s" bilaga...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-18 15:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt