Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 1

Oh beautiful view
silent of the sounds so few
see the morning dew.




Bunden vers (Haiku) av Boa Berg
Läst 578 gånger
Publicerad 2004-07-27 01:42



Bookmark and Share


  ellinore
grymt bra =)
Kommentera gärna mina dikter / texter med (:
2009-09-20

    Agneta VIP
lägger till denna på min topplista
Vackert.. så vackert
2004-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Boa Berg
Boa Berg