Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Excuse me, but I want you to stop

Excuse me
this is my head,
so why is it filled with you?

Excuse me
this is my heart,
I don't need a new!

So please,
get out of my mind
keep your love in you
'cuz that's what I'm gonna do




Fri vers av Sikska
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-18 20:16



Bookmark and Share


  Staffan Welroos VIP
terrible english...
2012-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska