Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

finns inget svar

Sanden rinner ut
ådrorna fylls av bly

sagan tar över
verkligheten visar
dolda stigar
fyllda av gyttja
och dimma som
tömmer luft

finns inget svar
bättre
vända blad
för sagans värd
är alltid
bättre




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-18 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson