Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nervös stund


Ordlös men med strupen full av ljud
Känslolös men med känsla i varje kroppsdel
Glad, ledsen i en ordning som aldrig stämmer
Har tid, men alltid i stress
I fart men hinner inte mer än en sengångare.

Försöker ha fokus men fokus förflyttar sig och vill aldrig vila

Jag vet vad det är, själva kärnan
men kommer inte åt den, blott fruktlösa försök
Må den inte bli skämd innan jag får känna dess smak




Fri vers (Modernistisk dikt) av Anders Nordlander VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-19 01:16



Bookmark and Share


  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Vad bra skrivet...!
2011-11-20

  Johan Bergstjärna VIP
Kärnan i livet är som en eldfluga som tänds och släcks, blott ibland kan man fånga den, jag tror det är så för de flesta... själva livet och kärleken är undflyende.
Bra dikt!
2011-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP