Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så lyftes jag igen!

Jag kom till Din dödsbädd
jag kom ju till Dig jag älskade
jag var ju inte alls rädd.

Men jag tänkte så klart
hur skall det för oss gå
sen utan Dig Käraste då:
Det funderade jag mycket på...

Jag satte mig ner vid Din sida
Du såg så glad ut tyckes ej lida
Dina ögon lyste så strålande rapida.

Men så allt för mig brast
i en hast, jag som inte alls hade
tänkt att ge Dig en ytterligare last...

Jag skulle ju varit Din stöttepelare
ingen liten virrig gråtande hare
utan en som allt skulle klare...

Men då la Du Din hand på min
och sa med en stämma som gick
i hjärtat direkt in: -Tänk inte på
mig allt ordnar sig! Du kan sörja
för de levande som här är kvar
och jag får väl att göra
i min kommande
reservoar, om inte...
Lång vila efter all
sjukdom känns
bara: Underbar!







Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-11-19 10:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilka underbara men berörande rader, känns så nära!

Sparar den här!
2011-11-19

  Ezmeralda VIP
Så fint skrivet, har du nyligen upplevt det?
Jag blev så rörd av dina rader.
Kram
2011-11-19

  thyra
En vacker insikt att ge bort i den stunden. Fint skrivet!
2011-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt