Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Papper, penna suddgummi



Nu kallar papper och penna,
rimtajm är kommen igen.
Kudden så lekfullt mot örat,
lyssnar på ordlekens vän.

Pennan den rispar så glödhet,
flyter mot oskrivet blad.
Abrakadbra blir gôör bra,
rimleken gör mig så glad.

Vill inte vända på dygnet,
stänger av öronens klaff.
Somnar bort tiden och rummet,
skönsång blir Edit med Piaf.

Nyss kalla papper och penna,
sover snart drömsömn timid.
Far då till prinsrikets skogar,
sött sussar kudden bredvid







EM/20 nov.2011



















EM/2011- 20 -11




Fri vers av Madjori
Läst 349 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-21 10:49



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
'Skönsång blir Edit med Piaf'.
Där satt den raden!!!
Vilken underbar slutkläm
på den versen! Ja, det var en rad till, men den kommer liksom smygande helt blygt i skuggan av denna så skönfina.
Trenne rosor av di röda, te dej.
2011-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori