Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till en okänd folkmusik, 20/11-2011


musiken (där du öppnar sig)

Min vän,
glöm det som varit -
se träden som öppnar sig mot himlen.

Bäcken rinner ut i havet.
Du ska inte bli kvar.
Också du ska försvinna ut i dödens älv -
där allt blir möjligt och livet döljs i jorden.




Fri vers av näver de anima
Läst 309 gånger
Publicerad 2011-11-20 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

näver de anima