Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
20/11-2011, till en Mora-låt


streck på marken



Öknen är en lampa.
Jag står mitt under.

-

Det spelar ingen roll vad dessa röster säger.
Du följer lagen - det är allt.

-

Läser partituret - stavar det igen, igen.
Men tecknen försvinner, själv står jag naken.

-

---Börja igen, alldeles från början.




Fri vers av näver de anima
Läst 396 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-20 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

näver de anima