Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

En beröring
Värme som sprider sig genom kroppen
En smekning över kinden
En kyss
Två hjärtan som bultar
Tryckta mot varandra
Delad värme
Händer som smeker längs med kroppen
Försiktigt
En kyss på halsen
Berörningar som säger mer än ord
Sakta blir två, ett
På ett sätt som inte kan beskrivas
Kärlek som delas




Fri vers av FanaticaNr1
Läst 518 gånger
Publicerad 2006-01-15 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FanaticaNr1
FanaticaNr1