Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna text handlar om en påhittad person. Bara skit jag behöver få ur mig!


Måns som i Månster


hej hej

öh
snackar du med mig

jag tror inte du fattade
en grej

jag har ingen
jävla anledning
att bli tjenis
med en sån som dig

stockholmssyndromet
när du kapade min tjej
min dotter
och tolv tusen

du får fan skylla
dig själv
typ som matadoren
när han blir stångad
av tjuren

ringde akuten
och snuten
som om du blivit skjuten

när det egentligen
var ett knytnävsslag
på käften

fick inte ens in
den där sköna
klockrena träffen

bara en högerkrok

mot ditt narcissistiska
övermod

tappar mina ord
men du kan
dra åt helvete

saatana
vittu
perkele

och visst var det väl så
att du polisanmälde
mina låtar

stackars liten
började gråta
när jag sa att
lite får man väl tåla

och du borde förstå att
alla inte älskar varandra
lite grundläggande fakta
som mänska

vi sitter inte i samma båt
och jag skiter i om
den kantrar
eller lägger ankar

jag skulle gärna se alla
såna som du dränkta

och bara en liten
påminnelse

straffet för
en bruten lag

tar också slut en dag

jag kommer ut och ska
manipulera
dom du känner

göra dom
till dina ovänner

fucka upp ditt
så som du
fuckade upp mitt liv

och snälla
polisanmäl inte
den här texten
den är bara fiktiv

men om den vore riktig
skulle den nog
sluta med att du dog

skulle bryta mot guds
femte budord

lägga dig sex fötter
under marken

eller stycka upp dig
och lägga alla bitar
i charken
på ica

men tillbaks till
våran relation

jag hatar mig själv
men jag hatar
dig mera

vill demolera dig
som modell-lera

en ferrari
i formel ett
som varvar dig

du är typ kvadratroten
av ett

en chef som vill
sparka mig

van med allt det där
jag är van med hatet

cementerar fast dig
i en grav på botten
av havet

skulle kunna skicka
ut ditt lik
i rymden

på din begravning ersätta
hymnen
med rage against the machine

bombtrackrefrängen

du vet
"burn, burn, yes you gonna burn"

fast det vet du inte

du lyssnar ju
på tekno

jävla pretto

men håll dig borta
från min dotter

du är som ett gäng
nitlotter

utan vinnare

så säg aldrig hej
till mig
igen

din jävla tönt
jag blir aldrig
din vän













Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-20 22:50



Bookmark and Share


  cilax VIP
vacker salva (en sådan som lindrar)
2011-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP