Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upprättelse



jag tycker det är vackert
en vacker gest

det hjälper inte historien
men historien hjälper framtiden

att verkligen ta det på allvar
det måste vi nu

kan verka självklart
men pengar styr allt

nu är det vattumannens tid
den mänskliga tiden

om ett barn kom in i riksdagen
skulle hon bli utslängd då

nej, kanske för bara 30 år sedan
men inte nu, nu är det allvar

alla barn blir vuxna
som för arvet vidare

jag tycker mycket har blivit bättre
framåt med kärlek och trygghet




Fri vers av Christine Sabel
Läst 220 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-21 16:54



Bookmark and Share


  Let it go VIP
Det finns ingen varaktighet i det onda, det onda tröttar ut sig självt. Tids nog orkar ingen vara arg i evighet. Gör som de goda profeterna, Zarahustra, Jesus, Muhammed, Buddha mm - vänd andra kinden till! Kärleken kommer att segra!
Vi ska ta väl hand om barnen för som vi sår vår vi skörda.
Gillar ditt inlägg!
2011-11-22

  Larz Gustafsson VIP
Nej, detta är inte vattumannens tidsålder.
Den är ett new age-påfund.
Detta är de sista dagarna, den yttersta tiden.
Jesus Kristus kommer snart tillbaka för att hämta Sin församling, Sin blodstvagna skara, som låtit sig renas från sina synder i Hans blod.
2011-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel