Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The beauty of a woman must be seen in her eyes, because that is the doorway to her heart

Hur ska jag skriva för att du ska bli berörd?
Finna dig i en stund av svaghet, när du har garden sänkt, träffa rakt i mellan gärdet

- som skottet från en vinande pistol.

Jag har sagt


förlåt


så många gånger att jag inte längre vet vad jag ber om ursäkt för.

Stålsätter mig när dina ord haglar som glassplitter och vädjar när din tystnad talar sitt tydliga språk.

Mina fingertoppar ber inte om annat än att få bli älskad
när de utför de kärleksfullaste små handlingarna
som att stryka dig mellan skuldrorna.
Vill gräva sig igenom

komma in

stanna för alltid.




Aldrig bli glömd.

Viskar i ditt öra hur det brukade vara vi


och inte

du



och



jag.

Rädd att trampa fel
sväljer min stolhet
förkastar mig själv


för att bevisa hur jävla mycket jag älskar dig.

Hur rätt vi var
innan jag visade vem jag egentligen var.

Bakom en hårt gillrad fasad

I had a moment of weakness







. Låt mig återigen vara ditt maskros barn.




Fri vers av annasofia.
Läst 313 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-21 17:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starkt!!!!!!
2012-12-04

  Bibbi VIP
Bra formulerat.
2012-09-10

  S.A.I. Steve Lando VIP
du skall inte skriva, du skall använda titlen, d.v.s. ögona - och han faller, i ren smält essens.

Bra skrivet, var det ju ändå:)
2011-11-21
  > Nästa text
< Föregående

annasofia.