Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en bruksort en kall januarinatt

Kurvor genom öde skog
Byfjåne stående mitt i vägen
Tutande plog
Byfjåne vänder sig om likt räven
Mitt i vägen det nu står en åsna
Plogen kör rakt fram mot denna idiot
Fjånen nu börjar flåsa

Aj

CP-Helén tittar ut genom sitt fönster
Alko-Roffe skjuter genom sitt hölster

Aj




Fri vers (Fri form) av Lengum
Läst 252 gånger
Publicerad 2011-11-21 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lengum