Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Seanser

Kan man kalla det att jag dog för längesen och att mina
dikter har varit seanser med det levande
i mig,

eller kan man kalla det att jag föddes för längesen och att mina
dikter har varit seanser med ett mörker som var
innan mig,

eller kan man säga att jag föddes och dog då för längesen
på samma gång samtidigt
och att mina dikter har varit seanser med mina andra möjliga mig




Fri vers av ume
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-21 22:06



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Jag gillar din text! :)
2013-04-21
  > Nästa text
< Föregående

ume
ume