Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slagsmål.

Sprucken läpp, krossade knogar,
hela marken skakar och elektricitet pulserar inom mig.

Fan vad mäktigt, är sönderslagen men aldrig känt mig lika levande.

Ännu ett slag -smakar marken och gruset, helvete vad det bultar. 

Ligger här närmast Jorden i total extas, allt är dimmigt 
-en semi-blackout.
blöder, andas och lever fullt ut.

"fan vi sticker han dör ju"

- Stanna och avsluta vad ni påbörjat era äckliga -




Fri vers av vargpakten
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-21 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vargpakten
vargpakten