Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och greta

jag har en insjö inom mig
en djup klar samling
droppar som runnit över
tallbarr och ansikten
faller en och en
till en större helhet

sedan den som var värd
att älska
flög sin väg på vita vingar
har sjön tagit över mer
och mer.

men vattenmagneten förlorade
all sin kraft
då gretas bror fann mig

vår konversation singlade
likt lätta höstlöv
och så blev han min räddning

bävrarnas arbete gick om intet
flockar av ord flög skränande därifrån
för att undkomma
vattenmassorna

skogen är torrlagd
nu spirar vackra gröna skott
av lönn alm ask

jag måste bränna pepparkakshuset




Fri vers (Fri form) av vargpakten
Läst 294 gånger
Publicerad 2012-10-10 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vargpakten
vargpakten