Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

himmelsmusiken i hans anletsdrag

orden som sipprar från min mun
till hans öron är alltid fel

misskomunikationen är ett
monster som snart kommer
sluka alla broar vi byggt

men nu hör jag himmelsmusiken
i hans anletsdrag
än högre

jag ska börja bygga på en ny bro
inte en röd utan gyllene
byggd på två delar sanning
och en del hopp

snart.




Fri vers (Fri form) av vargpakten
Läst 328 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-10 00:37



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Himmelsmusik som hörs i anletsdrag låter säkert vackert om det hörs från en snäll människa med vänliga drag. Brobygget var också häftigt. Bra dikt!
2012-10-10
  > Nästa text
< Föregående

vargpakten
vargpakten